Ik ben op 4 september 2004 geboren in Amsterdam, maar al snel verhuisde ik met mijn ouders en twee zussen Amber en Femke naar Badhoevedorp. In april 2009 begon ik met tennis bij TV Badhoevedorp en in september mocht ik starten bij de instroomgroep van de Regioselectie van de KNLTB. Vanaf dat moment werd tennis mijn Passie.

Voor Team NL mocht ik mee om de Winter en Summer Cups t/m 12 en t/m 14 te spelen. Wat een geweldige ervaring en wie weet komt mijn droom uit en sta ik later ook in de Davis Cup!

In 2018/19 heb ik een half jaar gerevalideerd vanwege een opgelopen polsbreuk tijdens mijn singelfinale NJK t/m 14, dit heeft veel invloed gehad op mijn Nederlandse ranking. Gelukkig heb ik het jaar met twee mooie TE-Europe U16 titels afgesloten en een bezoek aan de US-Open.

Na de basisschool in Badhoevedorp ben ik in september 2016 op het Caland Lyceum in Amsterdam in de LOOT klas begonnen (NOC NSF Talent Status).

In 2021 ben ik geslaagd voor mijn HAVO diploma en nu studeer ik Commerciële Economie aan de Johan Cruijff Academy. Vanaf nu ga ik steeds meer Internationale (Senior) Toernooien spelen, om op het hoogste niveau te strijden met Passie en Commitment, om uiteindelijk op een Grand Slam en hopelijk voor Nederland in de Davis Cup te staan!

Steffan

2 reacties

 • Mauke Pool schreef:

  Beste Steffan,
  Ontzettend leuk om je zo over tennis te “horen” praten, ik begreep jaren geleden al dat je in bed sliep met je tennisracket, waaruit volgens mij ook je passie voor tennis blijkt.
  Ik wens je heel veel succes met het bereiken van je dromen, vergeet daarbij niet om plezier te blijven houden in het spel.
  Hopelijk kunnen we je nog vaak bij TVB zien spelen.
  Groet, Mauke Pool

  • steffantennisfuture schreef:

   Heel erg bedankt en ik ga zeker plezier houden. Ik blijf bij de TVB trainen en competitie spelen. Ik zou het leuk vinden als je komt kijken. Groeten Steffan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *