PLAYING FUTURES IN THE SUMMER OF 2024

Hard werken met Passie om mijn doelen te bereiken.

 

Welkom bij Supportersvereniging Steffan Tennis Future.

Op 30 november 2018 is Supportersvereniging Steffan Tennis Future via een notariële akte opgericht, KvK nummer 73245801. Als eerste bestuurders zijn benoemd Hein van der Aat, voorzitter, Katja Franken, penningmeester en Yvonne van Luijnen, secretaris. Het doel van de vereniging is het op alle mogelijke manieren ondersteunen van tennistalent Steffan van Weldam in zijn tenniscarriére.

Voor aanmelding bij Supportersvereniging Steffan Tennis Future dienen als ID de onderstaande gegevens ingevuld te worden en kiest u via het keuze menu of u een STeF Vriend, lidmaatschap 1 jaar € 10,- of een STeF FAN, lidmaatschap voor 5 jaar € 50,- wenst te worden, nadat alle gegevens zijn ingevuld komt u op de betaalpagina uit. Wanneer de betaling is ontvangen, ontvangt u de statuten, een huishoudelijk reglement en een privacyverklaring via de mail.

U kunt ook rechtstreeks het gewenste bedrag overmaken op bankrekening: NL54ABNA0577740512 t.n.v H.W. Van der Aat o.v.v. STeF Vriend [eigen naam], STeF Fan [eigen naam] of donatie/sponsoring Steffan Tennis Future [eigen naam].

Verder is er de mogelijkheid om periodiek te schenken.

GIFT € -

Zolang de vereniging minimaal 25 leden heeft, kan dit fiscaal vriendelijk. Een periodieke gift met een looptijd van tenminste 5 jaar is dan fiscaal aftrekbaar voor de gever. Ook is het dan mogelijk een lening te verstrekken tegen een vergoeding van 2% per jaar. De leninggever kan dan de lening plus rente in 5 gelijke jaarlijkse termijnen aan de Supportersveniging Steffan Tennis Future schenken. Dat is dan een periodieke schenking in natura en is eveneens fiscaal aftrekbaar.    

Er zijn aantrekkelijke mogelijkheden om Steffan te kunnen steunen, meer informatie kunt u vinden op de pagina “Steun Mijn Droom“.

Mocht u daarna meer informatie willen omtrent de periodieke schenking, of andere vragen en/of verzoeken hebben, dan kunt u mailen naar: samenvoorwinst@gmail.com

 

Via onderstaand keuzemenu kunt u zich aanmelden als lid van de Supportersvereniging Steffan Tennis Future.

Totaal: € -

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *