PLAYING JUNIOR GRAND SLAMS BEFORE OR IN THE SUMMER OF 2022

Hard werken met Passie om mijn doelen te bereiken.

 

Welkom bij Supportersvereniging Steffan Tennis Future.

Op 30 november 2018 is Supportersvereniging Steffan Tennis Future via een notariële akte opgericht, KvK nummer 73245801. Als eerste bestuurders zijn benoemd Hein van der Aat, voorzitter, Katja Franken, penningmeester en Yvonne van Luijnen, secretaris. Het doel van de vereniging is het op alle mogelijke manieren ondersteunen van tennistalent Steffan van Weldam in zijn tenniscarriére.

Voor aanmelding bij Supportersvereniging Steffan Tennis Future dienen als ID de onderstaande gegevens ingevuld te worden en kiest u via het keuze menu of u een STeF Vriend, lidmaatschap 1 jaar € 10,- of een STeF FAN, lidmaatschap voor 5 jaar € 50,- wenst te worden, nadat alle gegevens zijn ingevuld komt u op de betaalpagina uit. Wanneer de betaling is ontvangen, ontvangt u de statuten, een huishoudelijk reglement en een privacyverklaring via de mail.

Mocht u geen lid willen worden, maar Steffan toch willen steunen, dan kunt u ook doneren aan de Supportersvereniging Steffan Tennis Future. Naast het lidmaatschap kunt u natuurlijk ook extra doneren. Hiervoor zijn diverse opties.

In beide situaties  kunt u naar de pagina “Steun Mijn Droom” gaan.

Tevens is er de mogelijkheid om periodiek te schenken. Zodra het ledental van 25 is bereikt kan dit fiscaal vriendelijk. Een periodieke gift met een looptijd van tenminste 5 jaar is dan fiscaal aftrekbaar voor de gever. Ook is het dan mogelijk een lening te verstrekken tegen een vergoeding van 2% per jaar. De leninggever kan dan de lening plus rente in 5 gelijke jaarlijkse termijnen aan de Supportersveniging Steffan Tennis Future schenken. Dat is dan een periodieke schenking in natura en is eveneens fiscaal aftrekbaar (vanaf 25 leden). Mocht u van een periodieke schenking gebruik willen maken, dan graag een email bericht naar: info@steffantennisfuture.nl. Ook voor andere vragen en/of een verzoek om inlichtingen kunt u naar dit email adres sturen.

Via onderstaand keuzemenu kunt u zich aanmelden als lid van de Supportersvereniging Steffan Tennis Future.

Groeten, Steffan

 Totaal: € -


2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *