Fijn dat u op mijn site bent en de intentie heeft mij te steunen in mijn tennis carrière! Mijn ultieme droom is NR.1 van de wereld worden, maar zeker in de top 50 staan! Dit wil ik bereiken door hard te werken en met passie te spelen. Er zijn verschillende routes naar de TOP. Ik volg de route via de ITFu18, de junior Grandslams, Futures en Challengers. In 2022 wil ik Challenger- en Future toernooien spelen om in 2023 mijn eerste ATP punten te hebben. De weg naar de top is kostbaar en mede door uw steun komt mijn droom dichterbij. Alle steun in welke vorm dan ook waardeer ik enorm.

 • Doet u mee aan de STeF Club van 100! 100 sponsoren die €100 bijdragen? Wanneer u mee doet geef ik u een half uur prive training. Op deze manier kan ik komend jaar Fulltime gaan tennissen.
 • Via STeF SUPPORT kunt u me met €250,00 steunen. Mocht u een bedrijf hebben waarmee u mij financieel kan en wil ondersteunen, dan kan er een link naar uw bedrijfspagina gemaakt worden.
 • Met een donatie bij STeF TOUR van €500,- , bied ik u een Clinic aan voor max. 4 personen.
 • Tenslotte is er de mogelijkheid om via STeF-GIFT een periodieke gift aan de vereniging te schenken, waarmee u mij langdurig support en er voor u een fiscale aftrek mogelijk is. Info via:samenvoorwinst@gmail.com

 

Totaal: € -

Totaal: € -

Totaal: € -

5 reacties

 • Ray schreef:

  Succes Steffan! Sterkte met je rug.

 • Kitty schreef:

  Steffan, heel veel succes. Volg je droom.

 • Elke Tiel schreef:

  Super veel succes Steffan!! Volg je droom, want hoe dan ook komt het ten goede in jouw leven!!

 • Henry Lie schreef:

  Stef, je hebt je schooldiploma, gewoon ervoor gaan. Nu kan het. En je kan altijd nog andere paden volgen. De ervaring maakt je sterker overal waar je straks komt. Wat tennis betreft, werk aan supersnel voetenwerk, hoeken maken, hoge percentage eerste services, super returns, variatie in je spel ( dropshots, slices, lobs) en bovenal vecht voor elk punt. Kijk naar Diego. Super veel succes!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *