Begin April was ik voor 2 weken in Antalya, dit waren weer mijn eerste toernooien op gravel na mijn elleboog blessure. De eerste week heb ik een goede pot gespeeld alleen verloor ik helaas van een 800 ITF speler met 6-2 3-6 3-10, maar ik was wel tevreden over hoe ik had gespeeld op gravel. Daarna had ik doordeweeks de pre-kwalificatie gespeeld dat ging erg goed, ik won de eerste ronde 4-1 2-4 10-8 daarna won ik 5-3 4-1 en de kwartfinale won ik 4-2 4-1. De volgende dag moest ik weer spelen alleen ben ik toen bij het inspelen gevallen op mijn schouder… en moest ik helaas opgeven. Die zondag probeerde ik nog wel de kwalificatie te spelen alleen dit was geen succes. Ik verloor 5-7 4-6 met veel last van mijn schouder. Afgelopen zondag heb ik weer voor het eerst gesingeld na 2,5 week niet kunnen serveren. Het gaat de goede kant op en kan nu op zo’n 80% serveren. De competitie is van start en ik speel dit jaar hoofdklasse gemengd bij Amstelpark! Afgelopen zondag moest ik singelen tegen Scott Griekspoor, helaas verloor ik de wedstrijd, maar het was wel een mooie partij en vond ik het fijn dat mijn schouder het hield. In de mei vakantie ga ik waarschijnlijk weer een future spelen, dit zal of in Roemenië of Zweden zijn.